Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentMe_Edocs has a deprecated constructor in /home/nooisrs/public_html/plugins/content/me_edocs/me_edocs.php on line 17

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević sastao se sa predsednikom Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom i predsednikom Saveza slepih Srbije Milanom Stošićem, kako bi razgovarali o unapređenju položaja osoba sa invaliditetom i budućim planovima. 

Đorđević je ovom priliko istakao da su u Srbiji svi građani jednaki i da će nastaviti da se kao resorni ministar bori za prava i još bolje uslove za osobe sa invaliditetom.

„Ove godine upravo pod geslom „jednaki“ Ministarstvo organizuje sajam, koji će se održati na Beogradskom sajmu, a on će prvi put u istoriji, od osnivanja, biti kompletno dostupan osobama sa invaliditetom. Na njemu će biti predstavljene i rukotvorine, umetnička dela upravo osoba sa invaliditetom“, rekao je ministar Đorđević.

Više na linku Ministarstva za rad, zapošljavanje boračka i socijalna pitanja https://www.minrzs.gov.rs/lat/aktuelno/najavljena-obnova-biblioteke-saveza-slepih-srbije.html

Baza korisnika