U subotu 23. marta u Bukureštu, tokom seminara o zapošljavanju u organizaciji Omladinskog komiteta EDF-a, tri finalista EDF-ovog konkursa za mlade poslodavce su predstavili svoju dobru praksu i borili se za glavnu nagradu.

Tri kandidata koji su ušli u uži izbor bili su Dafür Unternehmens-und Personalberatung (za korporativno i personalno savetovanje), iz Austrije, EasiPai AD - Transferi novca i platnih usluga, iz Bugarske i Lippischer Kombi-Service iz Nemačke.

Prvu nagradu  EDF-ovog konkursa  za omladinske poslodavce 2019. dobio je  Lippischerr Kombi Service (LKS) iz Nemačke, koju je predstavio zaposleni  Thomas Schirmacher. LKS je inkluzivni poslodavac koji nudi niz različitih usluga. Najveći od njih je "Pop & Corn", preduzeće u okviru LKS-a, koje obezbeđuje ručak i školovanje, gde većina zaposlenih radi. Oko 50% svih zaposlenih u LKS-u ima invaliditet, a otprilike jedna trećina zaposlenih ima 25 godina ili su mlađi. Više o dobitniku prve nagrade, Lippisher Kombi Service, možete saznati  klikom ovdje.

https://lks.de/

Više informacija o dobitniku 2. nagrade, EasiPai AD - transferima novca i uslugama plaćanja https://www.easypay.bg/site/en/

i o trećem dobitniku nagrade, Dafur Unternehmens- und Personalberatung https://www.dafuer.at/de/unser-angebot/arbeitsassistenz

Čestitamo svim učesnicima i želimo im puno uspeha u budućnosti!

Baza korisnika