Sreda, 12.02.2020. godina.

U jedinstvenom kafiću u Beogradu - "Zvuci srca". Marko Marković je organizovao druženje sa prijateljima iz udruženja Dečije srce i NOOIS-a. pridružili su im se Kristina Đorđević i Bojana Babć iz SPIKS-a.

“ Ja sam pre dve godine podržao kampanju #Integritet Nacionalne organizacije osoba sa invaliditetom (NOOIS) https://www.youtube.com/watch?v=BO1Ke8L3EV4 , snimio sam video sa Jovanom Lazić, devojkom sa autizmom i učestvovao sam u promociji kampanje na sajmu J=DNAKI. Pred nastup na Beoviziji želeo sam da sa Jovanom i drugarima iz Dečijeg srca da podelim pesmu sa kojom ću se takmičiti "Kolači" i da ih obraduje kolačima.” – Marko Marković

premijera markovog spota

Pozivu se odazvala Biljana Barošević, v.d. pomoćnica ministra u Sektoru za zaštitu osoba sa invaliditetom Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

“Drago mi je da je Marko odabrao Zvuke srca za promociju pesme sa kojom se takmiči. Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka I socijalna pitanja pomoglo je opremanje ovog po mnogo čemu jedinstvenog kafića u centru Vračara. Zvuci srca su primer dobre prakse i verujemo da će se i druga udruženja ugledati na njih. Marku želim uspeh na Beoviziji, danačnjim gest5om pokazao je da smo svi J=DNAKI”- istakla je Biljana Barošević

“Marko Marković je ne samo virtuoz na trubi i čovek nesvakidasnjeg talenta, već pre svega izuzetan čovek i prijatelj NOOIS-a, koji je uvek uz nas kada zatreba. Zahvaljujući našoj dugogodišnjoj saradnji, osobe sa invaliditetom su postale jos vidljivije u javnosti, a ovo je samo jedan od načina da mu uzvratimo podrčku. Takodje, pozivam sve osobe sa invaliditetom da budu uz Marka na Beoviziji, koji bi svakako bio naš dostojan reprezent na Evroviziji, a ja mu želim uspeh na predstojećem takmičenju.” - Ivanka Jovanović, izvršna direktorka NOOIS-a.

“Kolači” su izmamili osmeh na lice prisutnih a Marko je još jednom pokazao da je #INTEGRITET=RAVNOPRAVNOST

Na kolace sa Markom

https://www.youtube.com/watch?v=h5hqJ6r_qZo&feature=youtu.be

Baza korisnika